(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotyöntekijöitä, Kuopion keskusta
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Oletko aamuvirkku? Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö itsenäisestä ja fyysisestä työstä?  Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt asiakkallemme KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ roskakierrosten hoitoon Kuopion keskustaan.

Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti roskakierrokset sekä puhtaanapito keskustan tuntumassa, keskustan alueella. Työtä tehdään la-su, ja arkipyhinä klo 04-09.00 välillä, sekä iltapäiväkierto n. klo 15-16. Työvuoron kesto n 3 -4 h / per aamu. Iltapäiväkierto 2h. Työ alkaa heti sopivan henkilön löytyessä ja jatkuu aina lokakuulle 2019 asti.

Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä erityisesti rohkeaa asennetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä tai alan koulutuksesta katsotaan eduksi. Asenteesi on kuitenkin kokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme loistavan työn esimerkiksi opiskeluiden ohelle ja mahdollisuuden kartuttaa kiinteistöhuollon työkokemustasi. 

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä: sara.vepsalainen@personalhuset.fi / +3584578817711

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Hyvää työtä.