Kunnossapitotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2021

Kunnossapitotyöntekijä

----------

Haemme asiakkaallamme kunnossapitotyöntekijää katujen ja piha-alueiden kunnossapitoon. 

Kunnossapitotyöntekijän keskeisiin tehtäviin kuuluu katujen ja yleisten alueiden sekä viheralueiden kunnossapito- ja hoitotehtävät sekä osallistuminen talvikauden kunnossapidon varallaoloon.

Kunnossapito- ja hoitotehtäviä ovat mm. auraus, liukkauden torjunta, hiekoitushiekan poisto, piennarniitto, sorapäällysteisten väylien hoito ja kunnossapito, asfalttipäällysteiden paikkaustyöt ja puhtaanapito.

Työssä tarvitaan joustavaa asennoitumista, sillä työajat voivat olla normaalista poikkeavia. Oma-aloitteisuus on myös välttämätöntä sillä työssä pitää pärjätä myös itsenäisesti.

Eduksi katsomme C-kortin kuljettajan ammattipätevyydellä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Toivomme, että sinulla olisi jotain kokemusta työkoneiden kuljettamisesta (mm. pyöräkuormaajasta ), sillä suuri osa ajasta vietetään aurauksen parissa.

Työtä tehdään ma-pe, mutta tarjoamme mahdollisuuden lisätienestiin olemalla viikonloput varalla. Varalla oleminen tarkoittaa sitä, että olet valmiina hyppäämään töihin 1.5h varoitusajalla viikonlopun ajan. Jokaiselta viikonlopun tunnilta saat 25% tuntipalkkaa, vaikka töitä ei olisikaan.

Työ alkaa viimeistään Joulukuun alussa ja kestää maaliskuun loppuun asti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuuksia saada lisää töitä tulevaisuudessa.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.
Joona Vuontisjärvi
HR-koordinaattori
Eezy VMP
0405100180
joona.vuontisjarvi@eezy.fi
www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520365
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Riihimäki