Kunnossapitotyöntekijä
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Etsimme asiakkaallemme Timberwise Oy:lle teknisen taustan omaavaa kunnossapitotyöntekijää/laitosmiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Loimaalainen Timberwise Oy valmistaa markkinoiden laadukkaimpia yksisäleisiä lankkuparketteja ja designparketteja, ja toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Yritys noudattaa niin valmistuksessa kuin materiaalihankinnoissa ekologisia toimintaperiaatteita ja panostaa kaikilla osa-alueillaan korkeaan laatuun. Korkealuokkaisen laadun lisäksi Timberwisen tuotteet ovat turvallinen ja emissiovapaa valinta, sillä tuotteissa ei ole lainkaan lisättyä formaldehydiä. Yritys onkin ainoa lattiavalmistaja, jonka tuotteille on myönnetty arvostettu Allergiatunnus.

Haluaisitko mukaan tähän ammattilaisten porukkaan? Onko sinulla kokemusta tehdasympäristön kunnossapitotöistä ja omaat teknistä tietämystä ja tuntemusta? Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin!

Työnkuvaasi kuuluu pääasiallisesti tuotannon laitteiden määräaikaishuollot ja korjaukset sekä kiinteistöhuolto. Koneet ovat puuntyöstöön ja pintakäsittelyyn liittyviä laitteita, sahoja ja hiomakoneita.Työskentelet yhteistyössä muiden kunnossapitotiimin jäsenten kanssa, joten yksin ei tarvitse tehdä töitä. Jos sinua kiinnostaa vielä tuotannolliset työt, se on iso plussa, sillä pääset ajoittain myös osallistumaan tuotannon puolen töihin. Vaikka päätyösi onkin kunnossapito, voidaan toimenkuva siis räätälöidä myös oma taustasi ja mielenkiintosi huomioiden.

Tässä työssä tarvitset järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja ennen kaikkea reippaan tekijäasenteen, jolla pidät yllä mahdollisuuden kaikille työskennellä siistissä ja toimivassa ympäristössä. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja oikeaa asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tarkkuutta tekemisessä ja hyvää peruskuntoa.Työaika on pääsääntöisesti 7.00 - 15.30.

Työ alkaa vuokratyösuhteen Citywork Oy:n kautta, mutta koeajan jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Laita hakemusta heti tulemaan!

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä Cityworkin Wilmaan p. 040 121 7148, wilma.niskanen@citywork.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476505
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loimaa