(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄÄ teollisuuden huoltoon ja asennukseen Tampereella.

Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Arvostamme alan koulutusta (koneasentaja) sekä työkokemusta.  Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön ja tulityökortti on eduksesi. Työtehtäviisi kuuluu mm; laakerinvaihtoja, letkurikkojen hoitoa sekä lastukomun tyhjennyksiä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on ensin vuokran kautta jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan palkkalistoille.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Hakemuksia käsitellään hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi