(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotyöntekijä Vestia Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Vestia Oy on Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla toimiva 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö. Huolehdimme noin 100 000 asukkaan jätehuollosta. Yhtiön päätoimipaikka on nykyaikaisissa tiloissa Ylivieskassa. Yli 10 miljoonan euron liikevaihto syntyy 20 jätealan ammattilaisen voimin. Jätteiden kierrätys muuttuu kiertotaloudeksi, jolloin työmme merkitys ja arvo asiakkaille kasvavat. Toimintamme vastuullisuus ja jatkuva kehittäminen edesauttavat toimialueemme ympäristön säilymisen myös tulevaisuudessa.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme eläköitymisen johdosta Vestia Oy:n palvelukseen Ylivieskaan

KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ

Kunnossapito- ja huoltotehtäviin varmistamaan koneiden häiriöttömän käytön sekä kiinteistötekniikan toimivuuden.  Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä laitteiden parissa, korjausta, asennusta ja huoltotöitä. Tärkeä osa työtä on jätteiden vastaanotto ja käsittely. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön mukaan. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä.  Sinulla on tekevä ja tarttuva reipas asenne, sekä halu päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja päivätyön maanantaista perjantaihin
                     - kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstö- ja lomaedut
                     - monipuolisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa
                     - hyvät koulutusmahdollisuudet vahvistaa osaamistasi työn ohessa
                     - työhyvinvointia ja turvallisuutta tukevan työpaikan vakavaraisessa yrityksessä

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi 2.6.2019 mennessä. Haastattelut pidetään Vestia Oy:n tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065.   Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!