Kunnossapitotyöntekijä tehdasympäristöön Nummelaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

 

Etsimme asiakkaamme Nummelan tehtaalle kunnossapitotyöntekijää alkuun vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtilanteesta ja töiden onnistumisesta riippuen voi olla mahdollisuus pidempiaikaisempaan työsuhteeseen.

 

Toivomme, että omaat jo hieman kokemusta kunnossapitotöistä tehdasolosuhteissa etkä pelkää liata käsiäsi. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio tehtävään ja halu onnistua työssäsi. Tehtävään soveltuva koulutus ei ole pakollinen, mutta katsotaan ehdottomasti eduksi. Toivomme myös, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

 

Kunnossapitotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu erilaiset mekaaniset kunnossapitotyöt asiakkaamme tehtaalla. Työ on päivätyötä ja työskentelet yhdessä pienen tiimin kanssa.

 

Työt alkavat elokuun alussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja hae tehtävää heti kotisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281229
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nummela