(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotyöntekijä (Nokia)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme asiakasyritykseemme Nokialle kunnossapitotyöntekijää teollisuuden tuotantolaitteiden ja koneiden kunnossapitotehtäviin kesän ajaksi. Työ on vuokratyösuhde ja se alkaa 1.5. ja päättyy 30.8.2019.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapitotehtävistä, koneen asennuksista ja korjauksista, joihin perehdytetään hyvin yrityksen puolesta. Työ sisältää osittain myös verstastyöskentelyä, kuten laite- ja varaosavalmistusta myös satunnaiset tuotantotyöt saattavat olla mahdollisia. Työtehtävissä huomioidaan hakijan kiinnostuksen kohteet sekä aikaisempi työtausta. Arvostamme tehtävää ajatellen etenkin maatilataustaisia henkilöitä. Aikaisempi työkokemus vastaavista töistä on eduksi, mutta ennen kaikkea haemme tekijää, jolla on intoa ja halua oppia uutta erilaisista teollisuuden koneista, hyvä ongelmanratkaisutaito ja reipas asenne. Tehtävässä tarvitaan työturvallisuuskortti, trukkikortti on hakijan eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.