(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotyöntekijä, Kuopion keskusta
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö itsenäisestä ja fyysisestä työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÖITÄ roskakierrosten hoitoon Kuopion keskustaan.

Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti roskakierrokset sekä puhtaanapito keskustan tuntumassa, alueena keskusta -tori -satama. Työtä tehdään viikonloppuisin yöaikaan la -su klo 04-09.00, jalkaisin. Työ tehdään tiiminä. Työt alkavat viikolla 34 ja kestävät lokakuun lopulle 2018.

Arvostamme oma-aloitteista työ-otetta sekä erityisesti rohkeaa asennetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä tai alan koulutuksesta katsotaan eduksi. Asenteesi on kuitenkin kokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme pitkäaikaisen viikonlopputyön ja mahdollisuuden kartuttaa kiinteistöhuollon työkokemustasi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja tehtävä täytetään
heti sopivan henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Käy katsomassa meidän Hyvää työtä! -tarinoita osoitteessa www.hyvaa-tyota.fi