(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotyöntekijä, Kuopio keskusta
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö itsenäisestä ja fyysisestä työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt pikaisella aikataululla KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÖITÄ roskakierrosten hoitoon Kuopion keskustaan.

Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti roskakierrokset sekä puhtaanapito keskustan tuntumassa kävellen, alueena keskusta -tori -satama. Työtä tehdään tiimissä la -su klo 04-09.00 välillä. Työvuoron kesto n 3 -4 h / per aamu. Työt alkavat huhtikuun alussa ja töitä on tarjota lokakuun lopulle 2020 asti.

Arvostamme oma-aloitteista työ-otetta sekä erityisesti rohkeaa asennetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä tai alan koulutuksesta katsotaan eduksi. Asenteesi on kuitenkin kokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme pitkäaikaisen osa-aikaisen työn ja mahdollisuuden kartuttaa kiinteistöhuollon työkokemustasi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetfinland

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä