Kunnossapitotyönjohtaja
Wienerberger Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021
Wienerberger Oy Ab
Wienerberger-konserni on kansainvälinen pörssi yhtiö, jonka pääkonttori on Itävallan Wienissä ja toimintaa on yli 30 maassa. Konserni on maailman johtava savesta polttamalla tuotteita valmistava yritys. Suomessa Wienerbergerillä on tiilitehdas Korialla sekä myyntikonttori Helsingissä. Wienerberger Oy Ab valmistaa Korian tiilitehtaalla keraamisia julkisivutiiliä pääosin paikallisista savi ja hiekka raaka-aineista. Yrityksen tavoitteena on luoda kestäviä arvoja luonnonmukaisten tuotteiden avulla: laatua ja turvallisuutta asumiseen, arvonsa säilyttävät sijoituskohteet kiinteistönomistajille ja motivoivia työympäristöjä työntekijöille. 

Haemme nyt Wienerberger Oy:n Korian tiilitehtaalle KUNNOSSAPITOTYÖNJOHTAJAA vastaamaan tehtaan mekaanisesta sekä sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluu myös työturvallisuuden kehittäminen sekä osallistuminen toimintajärjestelmän ylläpitoon.

Mitä osaamista tarvitaan?

Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä otetta asioiden läpiviemiseen, riittävää kokemusta Siemens S7 automaatiojärjestelmistä ja teollisuuden sähköasennuksista sekä kappaleiden käsittelyssä tarvittavien laitteiden rakenneosien tuntemusta.  Myös hydrauliikka- ja pneumatiikkalaitteiden tuntemus on eduksi tehtävän hoidossa. Tarvitset työssäsi harjaantuneita tietotekniikkataitoja ja valmiuksia osallistua järjestelmien kehittämiseen sekä hyvää englanninkielen taitoa.

Toimit kunnossapidon tiimin sekä ulkoistettujen kunnossapitopalveluiden esimiehenä, joten odotamme sinulta hyviä esimiestaitoja ja kykyä motivoida henkilöstöä sekä toimia saumattomasti tuotannon organisaation kanssa.  Arvostamme sähkö- ja automaatiotekniikan ja/tai tekniikan koulutusta tai tutkintoa.

Normaalitilanteessa toimit päivätyössä, mutta tarvittaessa myös tuotannon työnjohtajien sijaisena keskeytyvässä kaksivuorotyössä. Tehtävä on vakinainen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Matti Himanen, puh. 040 531 9785.

Hae tehtävään

Rekrytoinnista vastaa Eezy Personnel, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi 12.3. mennessä oheisen hakulinkin kautta.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kouvola
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot