(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotyönjohtaja
Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö (LOAS) on kaikkien Etelä-Karjalassa opiskelevien asuntoyhteisö. Tarjoamme laadukkaita ja edullisia opiskelija-asuntoja yli 3000 opiskelijalle.

Haemme uutta työkaveria kanssamme luomaan ja kehittämään houkuttelevia asumispalveluita opiskelijoille. Me haluamme olla rakentamassa hyvinvointia ja kestävää kilpailuetua alueellisesti sekä valtakunnallisesti. Opiskelijat ovat toimintamme sydän.

Toimit Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiön Kunnossapitotyönjohtajana. Tehtävässä vastaat säätiön oman huolto-organisaation toiminnasta sekä valvot sopimuskumppaneiden työskentelyä ja toimintaa. Työsi edellyttää tiivistä yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa ja oman organisaation sisällä. Työskentelet toimistolla sekä kentällä etkä pelkää osallistua asennuksien tekemiseen. Edustat säätiötä eri tilaisuuksissa ja pidät tiivistä yhteyttä sopimuskumppaneihimme.

Odotamme hakijoilta:
- aikaisempaa kokemusta rakennusalalta,
- kokemusta esimies- tai työnjohdollisista tehtävistä,
- hyviä kommunikointi-, viestintä- ja yhteistyötaitoja,
- soveltuvaa teknistä koulutusta,
- halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan sekä
- englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja haastavan tehtävän. Saatavilla on nyt mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset jatkuvasti vaikuttamaan sekä kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. Apunasi ovat ihmisläheinen ja ketterä organisaatio sekä mukavat työkaverit.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hakuaika päättyy 5.4.2020. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .