Kunnossapitotöihin osallistuva tekstiilihuoltaja
Comforta Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Haemme Turkuun Comfortalle pitkiin määräaikaisiin työsuhteisiin tekstiilihuollon ylläpitäjiä. Kiinnostaako sinua monipuolinen ja fyysinen työ, jossa pääset oppimaan uutta kunnossapidosta? Mikäli vastasit kyllä, tämä työ on sinulle.

Työtehtäviisi kuuluu tekstiilihuollon eri tehtävät, tuotannon käynnistys sekä sulkeminen vuorosta riippuen, koneiden ennakkohuollot sekä kunnossapito. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti, vaan saat tehtäviin kattavan perehdytyksen alan ammattilaisilta.

Sinulta toivomme hyvää fyysistä kuntoa, työtä tekevää asennetta, kiinnostusta tekniikkaa ja mekaniikka kohtaan sekä 3-vuoro valmiutta. Työtä tehdään alkuvuonna kahdessa vuorossa ja toukokuusta lähtien kolmessa vuorossa. Työtunteja on alkuvuonna vähintään 32 h/vko, mutta kevään mittaa työtunnit ovat täydet 40 h/vko.

Voit olla myös opiskelija ja tehdä osa-aikatyötä. Työaikoja on mahdollista soveltaa opintojesi rinnalle,

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi mielenkiintosi ja oppimisesi myötä. Palkka määräytyy alalla sovellettavan työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat tammi-helmikuun aikana. Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Adeccon Seppo, seppo.turunen@adecco.fi tai puh. 040 635 7833.

Olemme hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on osa Lindström Group konsernia. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Työllistämme yhteensä yli 500 henkilöä.
Tehtävämme on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa vahvalla palvelulla ja vahvistaa asiakkaidemme yrityskuvaa. Tutkitusti hygieeninen ja sertifioitu tekstiilipalvelumme helpottaa asiakkaamme arkea ja parantaa yleistä turvallisuutta esimerkiksi tutkittujen hygieniakäytänteiden osalta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541513
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Seppo Turunen (seppo.turunen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku