Kunnossapitotiimin työnjohtaja
Delipap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Delipap Oy
Delipap Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Olemme Suomen ainoa kertakäyttöisiä naisten- ja lastenhygieniatuotteita valmistava yritys ja pääbrändimme ovat Muumi Baby lastenvaipat, Vuokkoset naistenhygieniatuotteet sekä Helmi perhetuotteet. Delipapissa työskentelee noin 65 alan ammattilaista, ja liikevaihtomme on lähes 20 miljoonaa euroa. Viennin osuus myynnistä on noin 25 % ja brändivienti on tärkeässä kasvuroolissa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kirkkonummella ja Tammisaaressa.
Toimenkuva
Etsimme Delipapille Kirkkonummen Veikkolassa sijaitsevalle tehtaalle työnjohtajaa kunnossapitotiimin esimiestehtäviin.

Tehtävänkuva on laaja ja monipuolinen jossa vastaat mm. koneisiin, laitteisiin ja toimitiloihin liittyvistä kunnossapitotoiminnoista, määräaikaishuoltojen ja toimintakäytäntöjen kehittämisestä sekä tehtaan varaosavarastosta. Ylläpidät ja kehität koko yrityksen kunnossapito-ohjelmistoon liittyviä toimintoja ja seuraat myös syntyviä kustannuksia sovitun budjetin puitteissa.

Esimiehenä vastaat myös työsuoritusten seurannasta, henkilöstöresursseista, koulutustarpeista ja työturvallisuuden noudattamisesta. Osallistut tuotekehityksen lisäksi tuotantomenetelmien ja kunnossapitotoimintojen kehittämiseen. Osa työtäsi on myös seurantaraporttien, tarvittavien pöytäkirjojen ja eri dokumenttien laatiminen sekä näiden päivittäminen.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, esimiestyöstä sekä projektityöskentelystä. Olet oma-aloitteinen moniosaaja ja ajan hermolla vastuualueesi tarpeista sekä mahdollisuuksista. Lisäksi hallitset kunnossapitoon liittyvän raportoinnin työkaluineen. Työssäsi olet tottunut käyttämään suomen kielen lisäksi sujuvaa englantia.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuva koulutus ja tarvittava työkokemus.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan ketterässä suomalaisessa perheyrityksessä, jossa pääset omalla osaamisellasi vaikuttamaan yrityksen toimintaan. Työpisteesi sijaitsee Kirkkonummella, Veikkolassa.

Tässä haussa meitä avustaa VMP Rekrytointi, joten ole hyvä ja hae tehtävää 31.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Muistathan liittää mukaan ansioluettelosi ja ilmoittaa palkkatoiveesi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287800
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Johanna Harjumäki (Johanna.Harjumaki (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
  • Sijainti: Veikkola