(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotiimin esimies
Go On Kotka

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Etsimme puualan asiakkaallemme Haminaan

KUNNOSSAPITOTIIMIN ESIMIESTÄ.

Työnkuvaan sisältyy kunnossapitotiimin työnjohto- ja ohjaus, suunnittelu, materiaalihankinnat sekä osittain hankintojen kilpailutukset. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotantolaitoksen sujuvasta toimivuudesta, päävastuualueenasi mekaaninen kunnossapito. Raportoit tuotantopäällikölle ja toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta teknistä taustaa sekä esimiesvalmiuksia. Henkilönä olet johdonmukainen, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen sekä ennen kaikkea luova ongelmanratkaisija. Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sillä työskentelet päivittäin eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta kunnossapitoon liittyvää koulutusta ja toivomme käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. Taustasi voi vaihtoehtoisesti olla myös sähkö - tai automatiikan puolelta. Tarvitset työssäsi myös päivittäin hyviä IT-taitoja. Kokemus puu- tai sahateollisuudesta katsotaan eduksi, mutta voit olla joko urasi alussa tai jo kokeneempi konkari – tärkeintä on motivaatio ja halu ottaa tehtävä haltuun!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa kehittää myös omaa ammattitaitoasi. Osaamisesi tueksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, organisaation vankan tuen sekä vapauden muokata työnkuvasta oman näköisesi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Laura Oinasmaa, 0401998166, laura.oinasmaa@go-on.fi.