(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitotiimin esimies
Teknos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

Kunnossapitotiimin esimiestä

Haemme Pitäjänmäen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiin uutta esimiestä nykyisen esimiehen siirtyessä uusiin tehtäviin Teknoksen ulkopuolelle.

Olet kannustava ja tiimin vahvuudet huomioiva esimies, joka johtaa, koordinoi ja delegoi kunnossapitotiimin päivittäistä työtä. Tiimiisi kuuluu 5 kunnossapidon ammattilaista, joilla on laaja ammattiosaaminen. Esimiehenä tuet tiimiläistesi jatkuvaa kehittymistä ja autat heitä menestymään työssään.

Työpanoksellasi on iso vaikutus tuotannon käynnissäpitoon, sillä vastaat Pitäjänmäen tuotantolaitoksen tuotantokoneiden kunnossapidosta sekä niiden ennakkohuolloista. Tuotantolaitoksessamme konekanta on hyvin monipuolinen ja se edustaa perinteistä maalinvalmistusteknologiaa.

Päivittäisessä työssäsi pidät itsenäisesti yhteyttä laitetoimittajiin ja hankit tarvittavia varaosia. Tässä työssä pääset hyödyntämään luovaa ongelmanratkaisukykyäsi, sillä aina ei löydy valmista ratkaisua tai toimintamallia.

Haluamme Teknoksella parantaa jatkuvasti toimintaamme. Kunnossapitotiimin esimiehenä osallistutkin kunnossapitotoiminnan kehittämisen sekä tuotannon kehitysprojekteihin. Osaamisesi karttuessa pääset myös vetämään projekteja ideointivaiheesta käytännön toteutukseen. 

Turvallisuus on meille Teknoksella ensisijaisen tärkeä asia. Haluammekin, että se näkyy sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi. Pitäjänmäen tuotantolaitoksemme on ATEX- luokiteltu, joten aiemmasta ATEX -tiloissa työskentelemisestä on sinulle etua tässä työssä.

Raportoit tässä tehtävässä kunnossapitopäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä kunnossapidon asiantuntijoiden sekä tuotannon esimiesten kanssa.  Tarvittaessa teet myös yhteistyötä ulkopuolisten urakoitsijoiden kanssa ja ohjaat heidän toimintaansa Teknoksen toimitiloissa.

Odotamme sinulta:

 • Työtehtävään soveltuva koulutus, esim. konetekniikan, mekatroniikan tai automaation insinöörin tai teknikon tutkinto
 • 3 - 5 vuoden työkokemus vastaavanlaisesta työstä kunnossapidon parissa
 • Kokemusta mekaanisista sekä automaattisista tuotantokoneista
 • Paineilma- ja hydrauliikkajärjestelmien sekä sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemusta
 • Omatoimista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Käytännön englannin kielen taitoa
 • IT -osaamista (MS Office, ERP -järjestelmät, kunnossapitojärjestelmät, Autocad tai vastaava)  

Me tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on tilaa liikkua ja löytää kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivia ratkaisuja
 • Hyvän tiimin, jossa on vahva osaaminen ja rehti tekemisen meininki
 • Perheenomaisen, välittävän ja ihmisiä arvostavan yrityskulttuurin
 • Mahdollisuuden osallistua Teknoksen esimiesvalmennuksiin ja kehittää omia esimiestaitojasi
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä

Työsuhde on vakituinen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työskentelet normaalisti päivävuorossa, mutta silloin tällöin eteen saattaa tulla päivystysluonteisia työtehtäviä, jolloin sinulta tarvitaan joustoa työaikoihin.   

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi? Hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään 15.9.2019 alla olevan hakupainikkeen kautta tai osoitteessa www.talenteconsultingoy.teamtailor.com. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo hakuajan puitteissa. Liitäthän hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Teknoksen kunnossapitopäällikkö Jarkko Männistö (p. 09 - 506 09 231) 30.8.2019 klo 14.00 - 16.00 ja 6.9.2019 klo 14:00-16:00 ja Talente Consultingin rekrytointikonsultti Ritva Miikkulainen (p. 0400 430180) 2.9.2019 klo 9-11 ja 9.9.2019 klo 14-16 tai ritva.miikkulainen@talente.fi.  Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla www.teknos.fi  ja oheisen videon avulla https://www.youtube.com/watch?v=7c1JiVdDXn0&feature=youtu.be!

teollisuuden kunnossapito, esimies, työnjohtaja, tiimin vetäjä, teollisuus, prosessiteollisuus, tuotantoprosessien kunnossapito, automaatioinsinööri, konetekniikka, mekatroniikka, teknikko, insinööri