(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoteknikko
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme tulevaisuuden kunnossapitoteknikko! Caverion vastaa Okmeticin piikiekkojen valmistukseen käytettävien tuotantolaitteiden kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Toiminnan laajentuessa etsimme nyt useampaa kunnossapitoteknikkoa teknologiayhtiö Okmetic Oy:n Vantaan tehtaan puhdastiloissa suoritettaviin kunnossapitotehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset, sekä mukavasti haastavat työtehtävät teknologiateollisuuden huipulla. Työntekijänämme pystyt kehittämään osaamistasi yhteistyössä Okmeticin ja laitetoimittajan kanssa. Meillä työskentelet osana kansainvälistä Caverionia ja nautit monipuolisista henkilöstöeduista. Takanasi on myös vahva työyhteisön tuki, eikä caveria jätetä yksin. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit ja hae mukaan ammattitaitoiseen ja rentoon caveriporukkaamme!

Tehtäviisi kuuluu piikiekkotehtaan prosessilaitteiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Kunnossapitotiimin jäsenenä turvaat tuotantokoneiden häiriöttömän käynnin ja niiden suorituskyvyn. Osallistut myös laiteinvestointeihin yhdessä Okmeticin henkilöstön kanssa. Työaikasi on pääasiassa päivätyötä 7,5h liukuvan työajan puitteissa.

Menestyäksesi tehtävässä tulee sinulta löytyä intoa tarttua haastaviinkin ongelmanratkaisutilanteisiin. Olet yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen ja viihdyt vaihtelevassa tuotantoympäristössä. Haluat omalta osaltasi varmistaa tuotannon sujuvuuden ja kommunikoit tarvittaessa kohtuullisesti englannin kielelläkin. Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa (sähköautomaatio tai elektroniikka).

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mikko Kinnari, p. 040 713 8676 tai mikko.kinnari@caverion.com Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1