(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoteknikko / insinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Oletko kiinnostunut kehittymään kunnossapidon tehtävissä ja koet yövuorot omaksesi? Tämä tehtävä on sinulle!

Haemme nyt Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevalle toimipisteellemme kunnossapitoteknikkoa / insinööriä piianturivalmistuksemme elementtituotannon kiinteään yövuoroon.

Mitä ja missä?
Työ sisältää puolijohdeteollisuudelle tyypillisten prosessi- ja mittalaitteiden häiriötilanteiden ja laiteongelmien selvitystä sekä monipuolisen laitekannan kunnossapitoa. Meillä tulet osaksi tiimiä, johon kuuluu laiteinsinöörejä, teknikoita ja huolto-operaattoreita, joiden tavoitteena on laitteidemme toimivuuden ja kehittämisen kautta varmistaa tuotantomme sujuva toiminta. Työmme sopii sinulle, joka tunnet yörytmin omaksesi. Yövuoromme säännöllinen työaika alkaa aina maanantaina klo 22:30 ja viikon viimeisen vuoro päättyy lauantaina klo 06:30.

Kunnossapitoympäristönä tuotantomme puhdashuoneineen on erilainen, mielenkiintoinen ja opettaa sinulle puolijohde- ja elektroniikkatuotannolle tyypillisiä tehtäviä ja korkeiden laatuvaatimusten tuotannossa huomioitavia asioita. Työskennellessäsi meillä pääset näkemään millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan yrityksen kunnossapito. Tarjoamme sinulle laaja-alaisen kunnossapidon tehtäväkentän hyvällä perehdytyksellä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi hyvässä porukassa.

Kenelle?
Toivomme, että olet kunnossapidon ammattilainen, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus teknisistä tehtävistä joko tuotantoympäristössä tai harrastusten kautta. Tehtävään voidaan valita myös alasta kiinnostunut vastavalmistunut oppimaan kunnossapidon ammattilaisiltamme. Tehtävässä menestyäksesi koulutuksesi ja kokemuksesi tulisi painottua mieluiten joko elektroniikkaan, kone-, sähkö- tai automaatiotekniikkaan.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet itsenäinen ongelmanratkaisija ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Työssä menestymiseen vaaditaan myös joustavaa ja aktiivista tekemistä, tuotantoympäristössä viihtymistä sekä kommunikointia suomen ja englannin kielillä. Kokemus puhdashuonetyöskentelystä puolijohdeteollisuudessa on eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi yllä olevasta linkistä viimeistään 28.6.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävän vastuut ja tarkempi sisältö rakennetaan valittavan henkilön kokemuksen mukaan.
Jäitkö vielä miettimään jotain? Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8:00 - 9:00 Juha Korpialho, p. 050 310 7220 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.