(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitosuunnittelija, sähkösuunnittelu
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

KUNNOSSAPITOSUUNNITTELIJA SÄHKÖSUUNNITTELUUN

Tule omalla panoksellasi vahvistamaan energiantuotannon kunnossapitoprosessien toteutumista!

Keskeisinä tehtävinäsi ovat voimalaitosten, lämpö- ja jäähdytyslaitosten sähkösuunnittelu, sähkötöiden suunnittelu sekä erilaiset selvitystehtävät. Osallistut myös erilaisten investointiprojektien kommentointiin sekä tarjoat laadukasta asiantuntijaosaamistasi muulle ryhmälle. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on sähköinsinöörin tutkinto tai vastaavat tiedot sekä kokemusta teollisuuden ja/tai muusta sähkösuunnittelusta. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Odotamme myös itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Katsomme eduksesi englannin kielen taidon, sähköpätevyystodistuksen sekä aiemman kokemuksen voimalaitos-, kaukolämpö- ja jäähdytyslaitossuunnittelusta sekä työnjohdollista tehtävistä, mutta nämä eivät ole ehdottomia edellytyksiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista edistyksellisen teknologian ja uudistuvan energiatuotannon parissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat kunnossapitopäälliköltä Karl-Gustav Pihl (p. 040 173 4396), parhaiten tavoitettavissa 6.-7.9 klo 12-15 sekä 12.-13.9. klo 8-10 tai sähköpostitse karl-gustav.pihl@helen.fi.

Hae tehtävää 23.9.2018 mennessä sähköisellä hakemuksellamme.