(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitosähköasentaja
Helsingin Satama Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme Tekniset palvelut – osastollemme

kunnossapitosähköasentajaa

jonka toimenkuvaan kuuluu:

  • Sataman kiinteistöjen, valomastojen ym. laitteiden sähköasennus-, korjaus-, ja –huoltotyöt
  • Koneiden ja laitteiden sekä erilaisten sähköjärjestelmien kunnossapito

Toivomme hakijoilta sähköasentajan pätevyyttä sekä kokemusta ja ammattitaitoa erilaisista sähköasennus- ja koneautomaation kunnossapitotehtävistä. Edellytetään b-ajokorttia

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja oman ammattialan laaja-alaista osaamista. Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta työaikojen suhteen, ja työhön voi kuulua myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän satamatoiminnoissa käytettävien järjestelmien ja laitteiden ylläpidossa. Helsingin Satama Oy:llä on oma keskijännite-, pienjännite-, heikkovirta- ja valokuituverkko. Sähköverkkoon kuuluu erilaisten satamateknisten laitteiden lisäksi satamavalaistus- ja rakennusten sähköverkostot. Keski- ja pienjänniteverkolla jaetaan sähköenergia myös sataman vuokralaisille. Helsingin Satama Oy:llä on myös monipuolisia tele-, atk-, kamera-, ym. laitteita.

Lisätietoja tehtävästä antavat sähköinsinööri Kai Koskinen, puh. (09) 310 33548/ kai.koskinen@portofhelsinki.fi ja tekninen päällikkö Heikki Turunen, puh. 0400-647165 / heikki.turunen@portofhelsinki.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 12.8.2018 sähköisesti seuraavan linkin kautta www.portofhelsinki.fi/helsingin-satama/tyopaikat.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut heti, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.