Kunnossapitosähköasentaja Helsingin Satama Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Haemme nyt kunnossapitosähköasentajaa rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa.

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö. Vuonna 2020 Helsingin Sataman liikevaihto oli noin 67 MEUR ja henkilöstön määrän n. 80. Sataman tavoite on olla maailman toimivin satama. Luoda liikkuvuutta ja arvoa. Kestävästi. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa. www.portofhelsinki.fi 

Työpäiväsi

Helsingin Satama Oy:llä on oma keskijännite-, pienjännite-, heikkovirta- ja valokuituverkko, jonka toiminnan takaamiseksi työskentelet päivittäin. Työpäiväsi alkavat aamuisin normaalisti kahvihetkellä työnjaon yhteydessä. Toisinaan on  tosin lähdettävä saman tien vikakeikalle. Työtehtäväsi sisältävät sataman koneiden ja laitteiden, kiinteistöjen, valomastojen ym. laitteiden sähköasennus-, korjaus- ja –huoltotöitä, sekä erilaisten sähköjärjestelmien kunnossapitotehtäviä. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7–15.15. Valittavalta henkilöltä edellytetään kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, ja työhön voi kuulua myös ilta- ja viikonlopputyötä. B-ajokortti on työtehtävään välttämätön, sillä sataman alueella ei saa liikkua jalkaisin.

Toivomme sinulta

 • Sähköasentajan koulutusta (pakollinen)
 • Monipuolista kokemusta erilaisista sähköasennus- ja koneautomaation kunnossapitotehtävistä
 • Säänkestävyyttä ulkona tapahtuvaan kunnossapitoon
 • Paineensietokykyä ja joustavaa työasennetta
 • Voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortteja
 • Kohtalaista englannin kielen taitoa
 • Katsomme eduksi kokemuksen nostureiden tai teollisuuden kunnossapidosta

Tarjoamme sinulle

Pitkäaikaisen työpaikan sekä ammattitaitoasi vastaavan palkan vakavaraisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään monipuolisten sähkökunnossapidon työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tueksesi yhteen hiileen puhaltavan, huipun työporukan. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena, jonka jälkeen työllistyt suoraan Helsingin Sataman kirjoille. Tällöin saat myös käyttöösi heidän kattavat henkilöstöetunsa. Ennen työsuhteen alkua sinulle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: kunnossapitosähköasentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, asentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447103
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki