(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopalvelupäällikkö
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme nyt kunnossapitopalvelupäällikköä Imatran tulosyksikköömme.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Kunnossapitopalvelupäällikkönä toimialueesi on massanvalmistus, jossa on yli 20 eri alan ammattilaista vastaamassa asiakkaalle toteutettavasti kokonaiskunnossapidosta.

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat:

  • Vastuualueen kunnossapitotoimintojen operatiivinen johtaminen ja liiketoiminnan kehittäminen.
  • Sisäisten ja ulkoisten resurssien suunnitelmallinen hankinta ja ohjaus sekä asiakaspalvelusta vastaaminen.
  • Budjettien tekeminen ja toteuttaminen.
  • Lisäarvon tuottaminen asiakkaille sopimusten, Eforan linjausten ja prosessien mukaisesti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Olet mukana Efora Imatran johtoryhmässä kehittämässä ja vaikuttamassa toimintaan. Toimit esimiehenä toimialueesi kunnossapito-osaajille ja vastaat heidän osaamisensa kehittämisestä.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. AMK-insinööri) ja useamman vuoden soveltuvaa kokemusta kunnossapidon esimiestehtävissä työskentelystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme suunnitelmallista ja tavoitehakuista työskentelyotetta sekä paineensietokykyä. Toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut tiimityöskentelijä.

Haethan tehtävään 3.2.2019 mennessä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tulosyksikön päällikkö Juha Kandolin, p. 050 552 4924