Kunnossapitopäällikkö
Raisio Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Raisio Oyj
Me Raisiolla teemme ruokaa suurella sydämellä, tarkoituksenamme tuoda terveyttä meille ja maapallolle. Yrityksemme kasvu perustuu kolmeen painopistealueeseen: Benecol®-tuotteisiin ja kasvistanoliesteriratkaisuihin, kasvipohjaiseen ruokaan sekä kaurapohjaisiin kuluttajatuotteisiin ja kauraan teollisuuden raaka-aineena. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino® ja Benella®.

Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, hyvä maku ja vastuullisuus. Raision arvot – rohkeus, reiluus ja innostus – ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 234 miljoonaa euroa ja liiketulos noin 28 miljoonaa euroa. Raisio työllistää noin 400 henkilöä. www.raisio.com


Haemme tehtaallemme Raisio-konserniin tehdaspalveluosastolle

kunnossapitopäällikköä 

vakituiseen työsuhteeseen.

Tärkein tehtäväsi on bioenergialaitoksen ja jäteveden esikäsittelylaitoksen kunnossapito.

Vastaat laitosten päivittäisistä käyttö-, säätö ja valvontatehtävistä, selvität mahdollisia häiriö- ja vikatilanteita ja organisoit korjaustoimenpiteet. Lisäksi ennakoit ja suunnittelet tulevia toimenpiteitä kuten vuosihuoltoja.

Hallitset automaatiojärjestelmien käytön. Eduksi katsomme, jos sinulla kokemusta myös instrumentoinnista.

Sinulla on insinöörin koulutus tai kokemusta automaatiokunnossapidon tehtävistä. Olet käyttänyt jotain kunnossapito- ja automaatiojärjestelmää. Pärjäät hyvin englannin kielellä, ruotsin kielen osaamisesta on tehtävässä hyötyä. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja suunnitelmallinen. Kuulut kuuden hengen tiimiin, jossa on hyvä yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Oman tiimin lisäksi tehdasalueella työskentelevät muut kunnossapidon henkilöt ovat tärkeä sidosryhmäsi kuten myös ulkopuoliset palveluntuottajat.

Raisio tarjoaa sinulle vakaan työpaikan tunnettujen brändien parissa. Tehtävässä on mahdollisuus laajentaa ja kehittää osaamistaan. Kouluttautumiseen kannustetaan ja tarjotaan mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä saat Eezy Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113

Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian. Hae viimeistään 12.12.21.

 


 

Sijainti: Raisio
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot