Kunnossapitopäällikkö
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Metsä Fibre rakentaa maailman moderneimman mäntysahan Raumalle, jonne haemme nyt

Kunnossapitopäällikköä

Tehtävässä vastaat Sahan kunnossapidon perustamisesta yhteistyössä paikallisen henkilöstön ja asiakkaan kanssa. Perustamisvaiheeseen kuuluu muun muassa tilojen käytön suunnittelu, tulevan kunnossapito-organisaation rekrytointi sekä uuden toimintamallin käyttöönottaminen uudella sahalla. Tehtaan käynnistyttyä pääset johtamaan kunnossapitotoimintaa, joka hyödyntää alan uusinta teknologiaa ja toimintamalleja asiakkaan tuotantotehokkuuden kehittämiseksi. Sahan kunnossapito-organisaatio on osa tehdasintegraatin kunnossapito-organisaatiota. Aloitus tehtävässä on joustavasti syksyn aikana.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva tekninen koulutustausta, kokemusta kunnossapidon ja kehityshankkeiden johtamisesta sekä muutosten läpiviennistä ja vahvaa teknistä osaamista. Olet omimmillasi toimiessasi oman joukkueesi vetäjänä ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Pidämme tärkeänä myös hyviä ongelmanratkaisutaitoja, sitoutuneisuutta sekä aktiivista otetta työturvallisuuden kehittämiseen. Kokemus sahateollisuuden laitteista ja SAP-kunnossapitojärjestelmästä katsotaan eduksi.  

Botnia Mill Servicella tarjoamme sinulle ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapito- ja suunnitteluyhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa jokapäiväistä arkea. Panostamme henkilöstön koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttövarmuuspäällikkö Tommi Heikkilä, p. 050 384 3657 ja kunnossapitojohtaja Mika Saarela, p. 050 539 3367.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. 

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua. 

Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä. 

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee 360 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot