(Poistunut julkaisusta)

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ
Fescon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Toimintamme kasvaessa haemme nyt
KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ Hausjärven tehtaallemme 


Kunnossapitopäällikkönä vastaat tehtaan tuotantolaitteistojen, kiinteistöjen ja näihin liittyvien toimintojen kunnossapidosta yhteistyössä tehdaspäällikön kanssa. Yhdessä muun tehdastiimimme kanssa kehität kunnossapidon prosesseja ja toimit työnjohtajana kunnossapidon työryhmille.

Mitä tarjoamme?
Saat hoitaaksesi mielenkiintoisen tehtävän rakennusalan kuivatuoteteknologian kotimaisessa kärkiyrityksessä. Pääset työskentelemään tavoitteelliseen organisaatioon, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.

Tuotemerkkimme on vahva ja tunnettu, sisältäen paljon kasvavia tuoteryhmiä. Kunnossapitopäällikön rooli on keskeinen, sillä tehtaan kunnossapidon ylläpito on edellytys tehtaan tehokkaalle toiminnalle.

Mitä odotamme?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Halu ymmärtää kokonaisvaltaisesti tuotantoon liittyviä prosesseja luo erityisen hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle. 

Työtehtävä edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinun viihtyvän oma-aloitteisessa ja asioita eteenpäin vievässä roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä koko organisaation ja kumppaniverkostojen kanssa.   

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera 28.02.21 mennessä osoitteeseen leif.backman@talenthunters.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Executive ConsultantLeif Backman +358 50 410 9107. Parhaiten tavoitettavissa 11.02.21torstaina klo.10-12 ja 19.02.21 perjantaina klo.14-16 Laitatetaan se vielä siihen niin, sitten asia kunnossa.