(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Saarioinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Osaksi suomalaisen perheyhtiön menestystarinaa etsimme Sinua, kunnossapidon johtamisesta sekä kehittämisestä innostuva

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Huittisten tehtaan kunnossapidosta, sen operatiivisesta toiminnasta, toiminnan kehittämisestä ja turvallisuudesta. Tehtaan kone- ja laiteturvallisuuden riskiarvioinnit ja kehittäminen ovat vastuullasi. Sinulla on johdettavanasi 16 ammattilaisen tiimi, joista 3 on suoraa alaistasi. Raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle.

Menestyäksesi tehtävässä on perusasioiden oltava hyvin hallussa, mikä tarkoittaa useamman vuoden kokemusta kunnossapidon päällikkötason vastuista tehdasympäristössä. Sinulla on myös vakuuttavat näytöt kyvystä uudistaa ja kehittää toimintaa. Teknisen osaamisen ohella korostuvat henkilöjohtamisen taidot.

Ymmärrät hyvin tuotannon kokonaisuutta ja kunnossapidon roolin siinä. Olet käytännönläheinen johtaja ja erinomainen toimeenpanija. Työskentelyotteesi on kehityshakuinen ja ratkaisukeskeinen. Viet asioita systemaattisesti eteenpäin yhteistyötä rakentaen ja eri näkökulmat huomioiden. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi, ihmiset ja asiat hyvässä tasapainossa keskenään.

Tunnistitko itsesi? Jos vastaus on kyllä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.11.2020 osoitteeseen https://rekry.saarioinen.fi/meprekry

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Pauliina Annola, to 19.11. klo 14-15 ja ti 24.11. klo 16-17, p. 050 384 2760.