(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Go On Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme asiakkaallemme Kingspan Insulation Oy:lle Kankaanpäähän

 
KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ
 
Kingspan Insulation on tehokkaiden fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevylämmöneristeiden valmistaja. Tuotemerkkejä ovat mm. Kooltherm®, Therma™, Sauna-Satu® sekä OPTIM-R®. Kingspan Insulation Oy:llä on yksi tuotantolaitos Suomessa, Kankaanpäässä. Yritys on osa Kingspan Groupia, jolla on yli 100 tuotantolaitosta ja reilu 13 000 työntekijää globaalisti. Kingspan Groupin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa vuonna 2019.  www.kingspaneristeet.fi
 
Kunnossapitopäällikkönä vastaat Kankaanpään tehtaan kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Toimit neljän kunnossapitoammattilaisen esimiehenä ja huolehdit tiimisi päivittäisestä johtamisesta ja työn organisoinnista. Lisäksi osallistut projektien valmisteluun ja toteutukseen sekä kehität kunnossapitoprosessia ja ennakkohuoltoa. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja raportoit tehtaanjohtajalle.

  

Toivomme:

-kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja esimiestehtävistä

-tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta

-pelisilmää ja hyviä vuorovaikutustaitoja esimiehenä ja tiimin jäsenenä toimimiseen

-kehittävää ja kehittymishaluista asennetta

-englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme:

-vakituisen tehtävän mukavassa työyhteisössä

-osaamisen mukaisen palkkauksen sekä lounas- / ja liikuntasetelit

-monipuolisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset kehittämään taitojasi

   

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 9.11.2020 ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Asiantuntijapalveluiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379.

  

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.