(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työkaveria ja maailmalla 11 000 työkaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.

Haemme henkilöä, joka pystyy samaistumaan asiakkaan tavoitteisiin

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKÖKSI VIERUMÄELLE

Toimit Vierumäellä teollisen kunnossapitoyksikön päällikkönä. Tehtäväsi on vastata asiakaskohteen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Suunnitelmallisella toiminnalla varmistat yksikön sekä asiakaskohteen tavoitteiden saavuttamisen. Vastaat yksikön turvallisuudesta ja toiminnan tehokkuudesta sekä yksikön toiminnan kehittämisestä. Työsi edellyttää tiivistä yhteydenpitoa asiakkaan ja oman organisaation sisällä. Johdat 35 hengen yksikköä sekä toimit suorana esimiehenä neljälle toimihenkilöalaiselle.

Odotamme hakijoilta:
- halua kehittää asiakastamme parhaiten palvelevia ratkaisuja,
- aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon hallinnasta,
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja,
- AMK-insinöörin tai Diplomi-insinöörin tutkintoa,
- ongelmanratkaisukykyä ja paineensietokykyä sekä
- esimieskokemusta.

Teollisuuden kunnossapito on sinulle tuttua ja osaat suunnitella toimintaa asetettujen tavoitteiden mukaan. Toivomme, että sinulla on intohimoa kehittää nykyisiä toimintatapojamme paremmaksi sekä tehokkaammiksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän. Saatavilla on nyt mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset jatkuvasti vaikuttamaan sekä kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. Apunasi ovat mukavat työkaverit sekä kansainvälisen organisaation antama tuki. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 633 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 11.10.2020. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.