(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Efora Oy 

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

 Kunnossapitopäällikkö, Efora Oy

Efora on Stora Enson tytäryhtiö ja älykkäämmän kunnossapidon kehittäjä. Teollisuus tarvitsee suunnannäyttäjiä, ja älykäs kunnossapito mahdollistaa entistä tehokkaammat ratkaisut uusiutuvien materiaalien tuotantoon. Vastaamme asiakkaidemme tuotantolinjojen käyttövarmuudesta ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Toimimme noin 900 ammattilaisen voimin yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 208 MEUR.

Haemme nyt kunnossapitopäällikköä Stora Enson Enocellin sellutehtaalle Uimaharjuun

Tehtäväkuvaus
Kunnossapitopäällikkönä vastaat oman vastuualueesi kunnossapitotoimintojen johtamisesta, käyttövarmuudesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Toimit esimiehenä kunnossapitoinsinööreille ja olet vastuussa mm. osaamisen kehittämisestä ja budjetoinnista. Vastaat oman alueesi asiakaspalvelusta ja varmistat tehtaan käyttövarmuuden.

Kunnossapitopäällikkönä olet mukana Uimaharjun Eforan johtoryhmässä vaikuttamassa ja kehittämässä toimintaamme. Raportoit tulosyksikön päällikölle.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työtehtävän monipuolisessa ja voimakkaasti kehittyvässä työympäristössä sekä innovatiivisen työyhteisön. Pääset näköalapaikalle kunnossapidon dynaamiseen kehittämiseen, sekä työskentelemään tehtävässä, joka on yhdistelmä asiakaspalvelutyötä sekä oman henkilöstön kehittämistehtäviä. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät kehitys- ja koulutusmahdollisuudet.

 

Tehtävävaatimukset

Osaamisesi pohjana on soveltuva tekninen koulutus (DI/insinööri) ja vahva kokemus vastaavista tehtävistä kunnossapidossa tai prosessitehtävissä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aiempaa esimieskokemusta sekä talousosaamista. Edellytämme MS Office-ohjelmien osaamista, ja katsomme eduksesi SAP-osaamisen. Myös aiempi kokemus prosessiteollisuudesta ja energiantuotannosta on eduksi.

Tehtävä vaatii käytännönläheistä ja tarkkaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen ja tarkka työskentelyote sekä kyky nopeaan päätöksentekoon asetettujen kriteerien ja tavoitteiden puitteissa. Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ja arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja
Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 1.3. mennessä.

Rekrytoiva esimies tulosyksikön päällikkö Matti Järviluoto, matti.j.jarviluoto@efora.fi, +358 400 257 850 sekä HR-päällikkö Jarmo Sorjonen jarmo.sorjonen@storaenso.com, +358 400 713 675 vastaavat mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.


Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssa (STE A, STE R). Lisäksi Stora Enson ADR-todistuksilla (SEOAY) käydään kauppaa Yhdysvalloissa. storaenso.com

Seuraa meitä
Instagram: @eforaoy
Facebook: www.facebook.com/eforaoy/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/efora-oy/ 

Työ:Kunnossapito

Sijainti:FI-Pohjois-Karjala-Joensuu 

Aikataulu:Kokopäiväinen

Hakuaika päättyy:1.3.2020, 21:59:00