(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Oletko luonteeltasi asiakaslähtöinen, pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja vuorovaikutustaitoinen ja oletko ennen kaikkea motivoitunut alan ammattilainen? Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän. Saat kattavan perehdytyksen ja tehtävissäsi tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Haemme kunnossapitopäällikköä UPM Seikun sahalle. Kunnossapitopäällikkönä vastaat asiakaskohteen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Suunnitelmallisella ja järjestelmällisellä otteella varmistat asiakaskohteen tulostavoitteiden saavuttamisen, sekä tuotannon häiriöttömän toiminnan. Lisäksi johdat asentajista ja työnjohtajasta muodostettua tiimiä.

Työssä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva insinöörin koulutus. S1 ja S2 sähköpätevyys luetaan eduksesi. Sinulla on vahva osaaminen teollisuuden kunnossapidosta ja esimiestyöstä. Lisäksi odotamme:

  • halua kehittää asiakastamme parhaiten palvelevia ratkaisuja
  • aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon hallinnasta
  • paineensietokykyä
  • esimieskokemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Antti Huttunen p. 040 869 1045. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 26.1.2020 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.