(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ


Tehtäviisi kuuluu

Meyer Turun kunnossapito jakautuu kolmeen linjaan:
•    perinteiseen kunnossapitoon, joka käsittää tuotantokoneet, nosturit, kiinteistöt, verkostot ja telakka-alueen ylläpidon
•    työvälinetoimintoon, johon kuuluu kolme jakelupistettä ja huolto sekä yhteistyökumppanien alue
•    laivapalveluihin, joka kattaa rakennustelineet, kulut rakennettavaan laivaan, sääsuojauksen, työaikaisen sähkö- ja kaasuverkoston.

Kunnossapitopäällikkö resursoi, organisoi ja johtaa osastoa määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Toimit yhteistyössä toimittajien, urakoitsijoiden ja telakan oman organisaation kanssa ja vastaat kunnossapidon kehittämisestä määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti.


Toivomme hakijalta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai ins.) ja vahvaa osaamista automatisoidun tuotannon kunnossapidosta. Arvostamme näkemystä palvelutoimintojen kehittämisestä monialaisen tuotannon tueksi. 

Taustasi voi olla myös painottunut vahvemmin joko teollisuuden kunnossapitoon tai kiinteistöjen kunnossapitoon ja kehittämiseen.

Työssä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta, esimiestaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta. Laajan yhteistyöverkoston kanssa toimiminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Arto Helin  
0400 864 812