(Poistunut julkaisusta)

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Oletko henkilö, jolla pysyvät langat käsissä? Tiedostat, että solmuja välillä syntyy, mutta osaat avata ne sujuvasti. Tule tekemään työtä, jota ilman kokonaisuus ei pysy kasassa.

Haemme Rovaniemen lentoasemalle kehittyvään ja kasvavaan toimintaympäristöön kunnossapitopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Lentoaseman kunnossapidon tärkeimpänä tehtävänä on taata lentoliikenteelle sujuvat ja turvalliset toimintaedellytykset kiitoteillä sekä muilla lentoliikennealueilla. Yksikkö hoitaa tehtäviä omien ammattilaisten avulla ja toimii yhteistyössä erityisesti lennonjohdon sekä muiden lentoasemalla toimivien tahojen kanssa.

Sovellut hyvin tehtävään, jos sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus ja vahvaa työkokemusta esimiestehtävistä. Sinulta löytyy aikaisempia näyttöjä toimintojen ja ihmisten johtamisesta. Olet vastuuntuntoinen kaikessa tekemisessäsi ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Sinulla on aktiivinen kehittämisote. Tunnet tekniikkaa ja pystyt soveltamaan sitä laaja-alaisesti. Yhteistyötaidot sekä organisointi- ja päätöksentekokyky vaativissa ja joskus nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa ovat vahvuuksiasi. Työssäsi raportoit lentoaseman päällikölle.

Tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, sillä osallistut tarvittaessa lentoaseman palo- ja pelastustehtäviin. Lisäksi sinulla on BC-ajokortti, jotta pääset itsekin työkoneiden rattiin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehokkuus- ja kustannusajattelua sekä analyyttistä, yhteistyökykyistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Kokemus resurssienkäytön suunnittelusta on plussaa. Tehtävässä tarvitaan erinomaista IT-osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle haastavien ja vastuullisten tehtävien ohella mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Finaviassa esimiestyötä arvostetaan ja arvioidaan. Panostamme esimiestyön kehittämiseen ja tarjoamme esimiehillemme kattavasti monenlaista koulutusta osaamisen kasvattamiseksi. Tukiryhmänäsi on 200 muuta Finavian esimiestä, joiden kanssa pääset jakamaan kokemuksia ja ideoita. Meillä kyntesi näyttämällä saat mahdollisuuden laajoihin vastuualueisiin sekä monipuolisiin työtehtäviin.

Finaviassa jokainen työntekijä on arvostettu ammattilainen osana hyvien asioiden ketjua.

HAKEMINEN

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa lentoasemapäällikkö Johan Juujärvi 2.-3.12., 9.-11.12., 19.12. ja 27.12. klo 10:00-12:00, p. 020 708 6500.

Hae tehtävää 29.12.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.