(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluita. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Kunnossapitopäällikkö

Tule vastaamaan Oy Mankala Ab:n Kymijoen vesivoimalaitosten kunnossapidosta ja tuotantovarmuudesta!

Työn painopisteet ovat kunnossapidon valvontatehtävissä ja pitkän aikavälin kokonaissuunnittelussa. Arjessa varmistat koordinointi- ja työnohjaustaidoillasi, että ulkoisen palveluntarjoajan henkilöstön avulla saavutamme asetetut tavoitteemme. Vastuullasi on myös mm. tuotannon- ja kunnossapidon kehitys- ja uudistusprojektien tilaukset. Osaamisesi ja kokemuksesi vaikuttavat työnkuvan muotoutumiseen.

Työssä viihtyy itsenäisellä työotteella ja hyvällä asenteella varustettu henkilö, joka ei pelkää ottaa vastuuta. Ratkaisukeskeisyys ja kyky sekä halu oppia uutta auttavat menestymään tehtävässä. Tehtävään valitaan henkilö, jolla on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto - Voit olla esim. sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri. Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta soveltuvista projektitehtävistä. Edellytämme myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme aktiiviselle ja pitkäjänteiselle osaajalle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan vesivoiman tuotannossamme. Tukenasi työssä ovat maailmanluokan osaajamme ja mahdollistamme kehittymisesi monipuolisten työtehtävien ja  kouluttautumisen avulla. Ensisijainen työpaikkasi on Pyhtään Ahvenkosken voimalaitos. Työssäsi liikut myös muilla Oy Mankala Ab:n laitoksilla Pyhtäällä ja Iitissä. Esimiehenäsi toimii vesivoimapäällikkö.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää vesivoimapäällikkö Jari Kottoselta (050 5592769, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse perjantaina 29.11.2019 klo 13 - 15 ja tiistaina 3.12.2019 klo 9 - 11. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 8.12.2019. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Arvostamme, jos jätät meille myös videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!