(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme nyt Säkylään

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Apetitin elintarviketuotantolaitoksien kiinteistöjen sekä tuotantolaitteiden ennakoivasta kunnossapidosta ja teknisestä toimivuudesta Säkylässä. Toiminnan kehittäminen kuuluu olennaisena osana toimenkuvaasi, joten kunnossapidossa käytettävien menetelmien hyvä osaaminen on tärkeää.

Kunnossapitopäällikkönä toimit osaavan kunnossapitotiimin esimiehenä. Oman organisaatiosi lisäksi käytät myös ulkoisia palveluntuottajia. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja viet ennakoivaa sekä ajanmukaista kunnossapitotoimintaa innostuneesti eteenpäin. Osaamistasi tullaan hyödyntämään myös investointien suunnittelussa sekä näiden toteutuksessa. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja toimenkuvaasi kuuluvat tuotantoprosessien kehittäminen sekä käyttövarmuuden kasvattaminen. Pääset optimoimaan ja vastaamaan ennakoivan kunnossapidon prosesseista, niiden dokumentoinnista sekä budjetoinnista ja laitekannan kehitystoiminnasta. Sinulla on hyvä kokemus ja näkemys elintarviketeollisuuden laitteiden ja kiinteistön kunnossapidosta sekä osaamista prosessien jatkuvasta parantamisesta.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin (tai vastaava) tutkinto sekä esimieskokemusta. Tarvitset tehtävässä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme Apetit pakastetuoteryhmässä innostavan ja motivoivan työympäristön sekä monipuolisia työtehtäviä. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Ari Kulmala, p. 044 0321 065. Yhteydenotot klo 16-17 välisenä aikana.

Hae paikkaa 8.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake​ kotisivujemme kautta osoitteessa apetit.fi > Työnhakijat.