(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Alva-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2019

Kunnossapitopäällikkönä vastaat ALVA-yhtiöiden energiatuotantolaitosten kunnossapidosta, kunnossapito-organisaation johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä.

Tehtäviisi kuuluvat kunnossapito-organisaation toiminnan johtaminen sekä jatkuva kehittäminen. Tuotantolaitosten kunnossapidon koordinointi sekä henkilöstön hyvinvoinnista ja työturvallisuudesta vastaaminen ovat vastuualueellasi. Esimiehenä johdat esimerkilläsi ja saat tiimisi onnistumaan ja sitoutumaan tavoitteisiin osallistavalla johtamistavalla.

Vastaat kunnossapidon budjetoinnista ja kuluseurannasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä käyttö-organisaation kanssa ja raportoit tuotantojohtajalle.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI, AMK/YAMK) sekä usean vuoden työkokemusta kunnossapidon esimiestehtävistä. Tehtävä edellyttää vahvaa voimalaitos osaamista sekä sujuvaa englanninkielen taitoa.

Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, määrätietoinen ja osaat johtaa. Hahmotat suurempia kokonaisuuksia ja osaat viedä niitä eteenpäin yhteistyössä muiden kanssa. Arvostamme osaamistasi jatkuvan parantamisen toimintamalleista.

Sinulla on kyky toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet joustava sekä sinulla on asiakas- ja liiketoimintalähtöinen asenne. Arvostamme systemaattista ja analyyttista toimintatapaa, ongelmanratkaisukykyä ja halua vaikuttaa.

Tehtävä on noin 1,5 vuoden määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tiedustelut tehtävään liittyen sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Jari Syrjälä, jari.syrjala@alva.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 5.12.2019 mennessä osoitteessa www.alva.fi/alva/tyopaikat. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.