(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Puro Tekstiilihuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Omaatko kokemusta kunnossapidon esimiestehtävistä? Oletko innovatiivinen tiimipelaaja, joka viihtyy itsenäisessä työroolissa? Tarjoamme sinulle nyt erinomaiset vaikutusmahdollisuudet kunnossapitopäällikön työroolissa Puro Tekstiilihuollossa Turussa.

Työtehtävästä

Kunnossapitopäällikkönä pääset vastaamaan ennakkohuolloista sekä pitkän tähtäimen suunnittelusta kunnossapidon ja investointien osalta. Toimit kolmen henkilön suorana esimiehenä ja huolehdit kunnossapidon työvuorojen resurssoinnista. Rooliisi kuuluu myös kunnossapidon kehitystehtäviä, liittyen esimerkiksi elinkaarisuunnitteluun sekä kunnonvalvontaan. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä kiinteistöhuollon, pesukonetoimittajien, tekstiilihuollon tuotannon sekä paikallisen johtoryhmän kanssa.

Sinusta

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus sekä usean vuoden kokemus vastuullisista kunnossapitotehtävistä ja esimiestyöstä teollisuusympäristössä. Persoonaltasi olet vuorovaikutustaitoinen, rohkea ja ideointikykyinen. Olet omimmillasi suunnittelu- ja ennakointityötehtävien sekä laajojen kokonaisuuksien parissa. Omaat hyvät tiimityötaidot ja nautit siitä, että saat tukea muita työssä onnistumisessa. Olet joustava ja valmis tarttumaan päivittäiseen työn tekemiseen yhdessä tiimisi kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työroolin sekä erinomaiset vaikuttamismahdollisuudet. Tukenasi on välitön ja helposti lähestyttävä työyhteisö, jossa töitä tehdään sitoutuneesti ja aidosti yhdessä.

Kiinnostuithan! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 23.10.2019.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja työtehtävästä antaa Puro Tekstiilihuolto Oy:n toimitusjohtaja Miika Markkanen puh. 050 5529255.

Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista, olethan yhteydessä Baronalla Kati Blinnikka-Pullolaan puh. 050 370 8435, tavoitettavissa 9.10. klo 14-15.30 tai Anu Marttilaan puh. 050 4358625 tavoitettavissa 11.10. klo 14-16.