(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Tampereen Sähkölaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Energia-yksikkömme vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme nyt Energia-yksikköömme

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävästä

Pääset vastaamaan energiantuotantolaitostemme kunnossapidosta sekä pitkän tähtäimen suunnittelusta kunnossapidon ja investointien osalta. Kunnossapidon kokonaisuuteen kuuluvat mm. voimalaitokset, lämpökeskukset, pumppaamot ja kylmäntuotantolaitokset, joten olet keskeisessä roolissa vaikuttamassa toimintavarmuuteemme ja tuottavuuteemme. Vastuullasi on useampi asentajista koostuva tiimi, joiden kokonaisvahvuus on yhteensä noin 30 henkilöä ja joiden vetäjien esimiehenä toimit. Rooliisi kuuluu myös kunnossapidon kehitystehtäviä, liittyen esimerkiksi elinkaarisuunnitteluun ja kunnonvalvontaan. Toimit lisäksi turvallisuuskoordinaattorina sekä kunnossapidon palvelujen sopimusyhteyshenkilönä ulkopuolisten kumppaniemme suuntaan.

Sinusta

Takataskussasi on tekninen koulutus sekä usean vuoden kokemus vastuullisista kunnossapitotehtävistä ja esimiestyöstä teollisuusympäristössä. Työhön perehtymistä helpottaa aikaisempi kokemus voima- ja lämpölaitoksista, mutta se ei ole välttämätöntä. Olemme vahvasti uudistamassa esimiestyön kulttuuriamme ja toivomme, että sinäkin olet kiinnostunut esimiestaitojesi kehittämisestä ja toimit jo valmentavalla otteella.

Tyyppinä olet rohkea, työhösi sitoutunut ja turvallisuutta arvostava. Olet kuin kotonasi suunnittelu- ja ennakointityön sekä laajojen kokonaisuuksien äärellä, ja pidät siitä, että saat tukea muita kohti onnistumisia. Englanninkielen taitoakin sinulta löytyy, koska sitä tarvitaan joidenkin yhteistyökumppanien kanssa toimimiseen. Oman auton käyttömahdollisuus olisi tärkeää, koska liikut eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa laitoksissamme. Vaikka kyseessä on päivätyö, suhtaudut työaikoihin tarvittaessa joustavasti työtehtävien niin vaatiessa.

Meistä

Tampereen Sähkölaitoksella olemme ylpeitä työmme jäljestä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Viime aikoina olemme ottaneet käyttöömme Lean-ajatteluun perustuvan prosessijohtamisen ja valmentavan esimiestyön periaatteita; haluamme niidenkin kautta tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja halutuimmat palvelut. Yhteiskunnallisella tasolla missiomme on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen panostamalla yhä laajemmin uusiutuvaan energiaan - toivottavasti tämä toimintamme ydin on myös osa sinun arvomaailmaasi. Strategiamme ytimessä asiakkaiden lisäksi on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi sekä kattavat työsuhde-edut.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit kysellä lisätietoja tulevalta esimieheltä Paavo Knaapilta, puh. 040 630 1603, paavo.knaapi@sahkolaitos.fi.

Jos sen sijaan heti uumoilet olevasi etsimämme osaaja, hae tehtävää 6.10.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n palkkatoiveineen.

Osana rekrytointiprosessiamme, tehtävään valitulle tehdään työhöntulotarkastus ja huumetesti.