(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Oletko luonteeltasi asiakaslähtöinen, pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja vuorovaikutustaitoinen ja oletko ennen kaikkea motivoitunut alan ammattilainen? Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Haemme kunnossapitopäällikköä UPM Korkeakosken sahalle. Kunnossapitopäällikkönä vastaat asiakaskohteen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Suunnitelmallisella ja järjestelmällisellä otteella varmistat asiakaskohteen tulostavoitteiden saavuttamisen, sekä tuotannon häiriöttömän toiminnan. Lisäksi johdat asentajista ja työnjohtajasta muodostettua tiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän. Saat kattavan perehdytyksen ja tehtävissäsi tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työssä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva insinöörin koulutus. S1 ja S2 sähköpätevyys luetaan eduksesi. Sinulla on vahva osaaminen teollisuuden kunnossapidosta ja esimiestyöstä. Lisäksi odotamme:

  • halua kehittää asiakastamme parhaiten palvelevia ratkaisuja
  • aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon hallinnasta
  • paineensietokykyä
  • esimieskokemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Antti Huttunen p. 040 869 1045. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.7.2019 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.