(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Nykyisen kunnossapitopäällikön siirtyessä eläkkeelle haemme nyt Teknos Oy:n Rajamäen tehtaalle

Kunnossapitopäällikköä

vastaamaan tuotantolaitteiden ja kiinteistön kunnossapidon johtamisesta ja kehittämisestä sekä investointiprojektien toteutuksesta. Vastaat Rajamäen tehtaan kunnossapitotoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä osallistut investointiprojekteihin eri rooleissa. Teet laajasti yhteistyötä Teknos Oy:n muun organisaation kanssa ja toimit myös tehtaan palopäällikkönä. Lisäksi toimit tehtaan yhteyshenkilönä useiden ulkopuolisten sidosryhmien suuntaan. Raportoit tehdaspäällikölle.

Edellytämme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa insinöörin tai DI:n koulutusta
  • yli 5 vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapidon johtamisesta ja/tai kehittämisestä sekä mekaanisen kunnossapidon työtehtävistä
  • motivoivaa, hyviin tuloksiin kannustavaa johtamisotetta
  • kykyä muutosjohtamiseen
  • ymmärrystä tuotantolaitteiston käyttövarmuuden merkityksestä ja halua kehittää uusia toimintamalleja ennakoivan kunnossapidon avulla
  • käytännön englannin kielen taitoa

Asetat turvallisuuden etusijalle toiminnassasi ja tämän tulee näkyä sekä osaamisessasi että asenteessasi. Sähkö- ja automaatiotekniikan, Ex-tilojen sekä toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä työssä ja toimia osana kasvavaa, kansainvälistä, menestyvää ja kehittyvää yritystä.

Lisätietoa tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Petri Holm (p. 09-506 09 714) 14.9.2018 klo 12.30 – 14.30 ja 19.9.2018 klo 14.00 – 16.00. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.9.2017 mennessä.