(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Quant Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Tehtävä

Haemme kunnossapitopäällikköä Harjavallan yksikköömme Nornickel sopimukseen. Kunnossapitopäällikkönä vastaat osastosi kunnossapidon johtamisesta noin 20 ammattilaisen kanssa. Vastaat oman tiimisi turvallisuudesta ja osastosi tuotannon käytettävyyden kehittämisestä, sekä sopimuksen toteuttamisesta tiimisi ja kollegoidesi kanssa. Pääset osaksi kasvavaa globaalia yritystä, mutta keskittymään erityisesti paikallisen toiminnan kehittämiseen Harjavallassa.

Vaatimukset

Haemme henkilöä jolla on loistavat esimiestaidot, hyvä tekninen osaaminen ja systemaattinen, mutta joustava toimintatapa. Turvallisuus ja asiakaspalvelu ovat normaali osa tekemistäsi. Johdat toimintaa päällikön roolissa ja saat tiimisi toimimaan sujuvasti kohti yhteisiä tavoitteita. Edellytämme kokemusta teollisuudesta ja kunnossapidosta, sekä suomen lisäksi englannin kielen taitoa. Insinööritasoinen koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 20.7.2018 mennessä osoitteella: recruitment@quantservice.com.

Viite: Kunnossapitopäällikkö Harjavalta.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaj Råtts.

Puhelin: 040 661 7739 (parhaiten tavoittaa aamuisin klo 7-8 sekä klo 15:30 jälkeen).

Sähköposti: kaj.ratts@quantservice.com.