(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö
Quant Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Tehtävä

Tarjoamme kunnossapitopäällikön tehtävää Quant Finland Oy:n Lohjan Metsä Woodin yksikössä. Tehtävässäsi vastaat Metsä Wood Lohjan kertopuutehtaan ja samalla tontilla olevan voimalaitoksen (Lohjan Biolämpö Oy) operatiivisestä kunnossapito-/huoltotoiminnasta. Vastuullesi kuuluvat tuotantotehokkuuden ja luotettavuuden ohjauksen varmistaminen jokapäiväisessä tekemisessä. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat johtamisellasi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Tuotat asiakkaalle lisäarvoa vastaamalla kunnossapitoseisokkien ja ylläpitoinvestointien tehokkaasta läpiviemisestä.Turvallisuuden johtaminen ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Vaatimukset

Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus tekniseltä alalta (meka, sähkö tai vastaava). Olet työskennellyt useita vuosia teollisuuden kunnossapidossa ja sinulla on kokemusta esimiestehtävistä. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyötä painottavan johtamistyylin sekä hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot. Toimintatavoiltasi olet aktiivinen, toimeen tarttuva, sekä tarvittaessa jämäkkä viemään asioita käytäntöön.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 22.06.2018 mennessä osoitteella: recruitment@quantservice.com.

Viite: Kunnossapitopäällikkö MW Lohja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Salmi.

Puhelin: 050 5867562.

Sähköposti: mikko.salmi@quantservice.com.