(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö (tavaravaunupalvelut), Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme nyt Pieksämäen konepajalle kunnossapitopäällikköä johtamaan logistiikan kunnossapidon tavaravaunupalveluiden kunnossapitoa. Logistiikan kunnossapito on osa VR Groupin kunnossapitotoimintoja ja siellä työskentelee noin 300 alan ammattilaista, joista noin 200 Pieksämäen konepajalla. Logistiikan kunnossapito vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa. Lisäksi siellä huolletaan ratatyökoneita, kiskobusseja ja diesel-vetureita.

Vastaat logistiikan kunnossapidon tavaravaunupalveluiden kunnossapidon kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Vastaat oman alueesi strategioiden ja suunnitelmien määrittämisestä. Kunnossapitopäällikkönä olet logistiikan kunnossapitoyksikön johtoryhmän jäsen ja raportoit yksikön johtajalle. Tavaravaunujen kunnossapitotöitä tehdään Pieksämäen konepajalla, Tampereen tavaravaunukorjaamolla, Kouvolan tavaravaunukorjaamolla ja Kokkolan varikolla. Toimipaikkasi sijaitsee Pieksämäen konepajalla.

Edellytämme, että sinulla on matkustusvalmiutta eri toimipaikkojen välillä, korkeakoulututkinto ja näyttöjä laaja-alaisen tuotannon johtamisesta, kehittämisestä sekä asiakasyhteistyöstä.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen Lean -tuotantomenetelmistä. Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet intohimoisesti töitä ennakkoluulottomalla asenteella.

Odotamme sinulta näyttöjä vaativien muutoshankkeiden johtamisesta. Olet taitava ja motivoiva henkilöjohtaja ja olet osoittanut jo kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin logistiikan kunnossapitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Hoikkala, johtaja, logistiikan kunnossapito, puh. 040 862 7040 tai mikko.hoikkala@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.