(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö Plastiroll Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018Työn kuvaus:
 

Plastiroll on vuonna 1983 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy biohajoavia ja kompostoituvia kalvoja pakkausteollisuuteen ja muihin teollisiin sovelluksiin. Tuotevalikoimiimme kuuluu mm. kirkkaita, läpinäkyviä ja värillisiä kalvoja
- biojätepusseja, -säkkejä ja biojätteen keräysastian suojasäkkejä 
- biohajoavia ja kompostoituvia katekalvoja maatalouskäyttöön
- kompostoituvia ja kierrätettäviä barrieri-kartonkimateriaaleja ja papereita mm. elintarvikepakkauksiin ja muihin teollisiin sovelluksiin.

Plastiroll yksityisomisteinen yritys, jonka pääkonttori ja kaksi tuotantolaitosta sijaitsevat Ylöjärvellä, Tampereen lähellä. Plastiroll on vakavarainen ja kasvuhakuinen yritys, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli noin 32 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin 40%. Yritys työllistää noin 90 henkilöä.

 

Etsimme asiakkaallemme Plastiroll Oy:lle Ylöjärvelle

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ.

 

Vastuullasi on yrityksen kaikkien tuotantolaitteiden kunnossapito. Osallistut käytännön huoltotöihin ja varmistat omalta osaltasi laitteiden sujuvan toimivuuden. Sinulla on luotsattavanasi muutamien henkilöiden tiimi sekä ulkoisia että yrityksen sisäisiä osaajia, joiden päivittäisen työskentelyn tukeminen on myös olennainen osa tehtävääsi.

 

Toivomme hakijoilta pitkää kokemusta teollisesta kunnossapidosta. Käytännössä sinulle on kertynyt mielellään jo 10 vuoden kokemus kunnossapidon tehtävistä. Olet luotettava ja vastuuntuntoinen tekijä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Osaat organisoida sekä omaa työtäsi että myös tiimisi toimintaa. Sinulla on kokemusta ja näkemystä edistää tavoitteita myös paineen alla ja kommunikoit luontevasti eri työntekijäryhmien ja yhteistyötahojen kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Eduksi katsotaan myös sähköpätevyys S2 tai S3. Toivomme myös, että sinulla on sujuva englannin kielen taito sekä vähintään perustasoiset IT-taidot. Työaikaan tulee kuulumaan varsinaisen työajan lisäksi päivystystunteja, joten toivomme että sinulla on valmius työskennellä myös päivystysvuoroissa.

 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn ja hyvät henkilöstöetuudet. Pääset kehittämään yrityksen kunnossapitoa eteenpäin omalla ammattitaidollasi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävää pikaisesti liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 21.10.2018 mennessä. Kunnossapitopäällikön paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Lehmus, Key Account Manager, Adecco, +358 400 441900
 
 Asiakkaan tehtävänimike:  Kunnossapitopäällikkö


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Lehmus, +358400441900


Toimipaikka:  Tampere