(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö / Paroc Panel System, Parainen
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019


Paroc Panel System on pitkällä kokemuksella ja luotettavana yhteistyökumppanina ansainnut markkinajohtajan paikan jokaisessa maassa, jossa se toimii. Olemme valmistaneet teräspintaisia, vuorivillaytimisiä sandwichelemettejä julkisivuihin, väliseiniin ja sisäkattoihin jo vuodesta 1986. Elementit ovat turvallisia, kevyitä, helppoja asentaa sekä edustavan näköisiä. Korkea teknologia ja paloturvallisuus yhdistettyinä visuaaliseen tyylikkyyteen ovat liiketoimintamme ydin. Laadukkaiden tuotteidemme taustalla on osaava ja sitoutunut henkilöstö, joka kuuntelee rakentajien ja suunnittelijoiden tarpeita ja toiveita. Kehitämme niiden perusteella toimintaamme ja panostamme palveluun, uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Tuotamme lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme olemalla menestyksekäs ja inspiroiva työpaikka, jossa kehittymisen ja osaamisen palo ei sammu. Kansainvälinen myyntikonttori- ja jälleenmyyntiverkostomme kattaa koko Euroopan sekä Lähi-idän. Paroc Panel System kuuluu kansainväliseen Kingspan Group -konserniin.

Haemme Paraisten tehtaallemme kunnossapitopäällikköä vastaamaan kunnossapidon toimenpiteistä. Toimit kunnossapitotiimin esimiehenä ja vastaat kunnossapidon ylläpitämisestä. Toimit tehtaan operatiivisessa johtoryhmässä ja raportoit suoraan tehtaanjohtajalle.

Keskeisiä tehtäviä:

  • Vastaat koneisiin, laitteisiin ja toimitiloihin liittyvistä kunnossapitotoiminnoista
  • Vastaat ennakoivan huoltotoiminnan kehittämisestä, esimerkiksi tulevasta kunnossapidon tietojärjestelmän päivitysprojektista
  • Ohjaat ja johdat kunnossapitoasentajiemme työtä
  • Teet tiivistä yhteistyötä ja kehität koko tehtaan toimintaa yhdessä tehtaan muun henkilökunnan kanssa

Sinulla on aiempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi sähkö- tai konetekniikasta. Arvostamme aiempaa esimieskokemusta esimerkiksi työnjohtotehtävistä. Olet hyvä vuorovaikutuksessa ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on etu.
Henkilönä olet itsenäinen, aktiivinen, joustava ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, joka viihtyy vaihtelevissa ja joskus yllättävissäkin tilanteissa.

Tehtaamme kehittyessä näkymämme ovat todella mielenkiintoiset. Etsimme mukaan henkilöitä, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi meille, pääset samalla osaksi kehittyvää työyhteisöä ja saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaisia palveluita. Arvostamme positiivista palveluasennetta, uusia ratkaisuja sekä rohkeaa, aloitteellista ja aktiivista toimintatyyliä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944 torstaina 5.9. klo 9–13.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 12.9.2019 mennessä.