(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö, logistiikan kunnossapitoyksikkö, Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2017

Etsimme tuotannon ammattilaista johtamaan logistiikan kunnossapidon tuotantotoimintaa. Haemme kunnossapitopäällikköä Pieksämäen konepajalle, joka on osa VR Groupin logistiikkadivisioonan kunnossapitotoimintoja ja siellä työskentelee noin 200 alan ammattilaista. Logistiikan kunnossapito vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa. Lisäksi siellä huolletaan ratatyökoneita, kiskobusseja ja diesel vetureita.

Vastaat logistiikan kunnossapidon tuotantotoimintojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Vastaat tuotantostrategioiden, menettelytapojen ja suunnitelmien määrittämisestä, sekä tuotannon kilpailukyvyn varmistamisesta. Kunnossapitopäällikkönä olet logistiikan kunnossapitoyksikön johtoryhmän jäsen ja raportoit yksikön vetäjälle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja näyttöjä tuotannollisen toiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä. Sinulla on vahvat näytöt menestyksekkäästä esimiestyöstä ja sinulla on liiketoiminnallinen ote tuotannon johtamiseen. Olet motivoiva henkilöjohtaja ja olet osoittanut kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Luemme eduksi aiemman kokemuksen Lean tuotantomenetelmistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, sekä mahdollisuuden päästä kehittämään sekä itseäsi, että logistiikan kunnossapitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Ollikainen, johtaja, logistiikan kunnossapito p. 040 8637 570 ke 15.3. klo 16 - 17.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.3.2017 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.