(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö / Katsa Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019


Katsa Oy on vuonna 1955 perustettu tamperelainen vaativien hammaspyörien ja erikoisvaihteiden valmistamiseen ja huoltoon erikoistunut yhtiö, jonka tuotteista noin 50 % menee suoraan vientiin. Toiminnan perustana on moderni konekanta ja vahvasti asiakaslähtöinen toiminta. Katsan toimitilat sijaitsevat Tampereella ja Ikaalisissa, henkilöstöä on noin 185 ja liikevaihto noin 30 MEUR.

Pitkäaikaisen kunnossapidon esimiehemme eläköityessä haemme

Kunnossapitopäällikköä

vastaamaan Katsa Oy:n kunnossapidon johtamisesta ja organisoimisesta. Johdat ja ohjaat niin omien kunnossapitoasentajiemme kuin ulkoisen kunnossapitoverkostommekin työtä. Sisäisesti teet tiivistä yhteistyötä ja kehität toimintaa tehdaspalvelupäällikön, tuotannonjohdon ja työnjohdon kanssa. Ulkoisina kumppaneinasi ovat kotimaiset kunnossapitoverkoston toimijat sekä ulkomaiset toimittajat ja konevalmistajat. Annat myös vahvan panoksesi tulevaan kunnossapidon tietojärjestelmän päivitysprojektiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja usean vuoden käytännön kokemus vaativista kunnossapidon tehtävistä konepajaympäristössä. Arvostamme erityisesti kokemustasi työstökoneiden kunnossapidosta ja työstökonekunnossapidon verkostojen tuntemustasi. Aktiivisena työskentelykielenäsi on myös englanti. Saksan kielen taito on etu. Raportoit tehtävässäsi tehdaspalvelupäällikölle.

Henkilönä olet aktiivinen, joustava ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, joka viihtyy vaihtelevissa ja joskus yllättävissäkin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakaassa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Katsa Oy:n tehdaspalvelupäällikkö Vesa Kalttila, puh. 050 597 9850 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 26.5.2019 mennessä.

Katso lisää: www.katsa.fi