(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö Caverionille Pankakoskelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi
 
Kunnossapitopäällikkö Pankakoskelle
 
Toimit Pohjois-Karjalassa teollisuuslaitoksen kunnossapitopäällikkönä. Tehtäväsi on vastata asiakaskohteen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Suunnitelmallisella toiminnalla varmistat yksikön ja asiakaskohteen tavoitteiden saavuttamisen. Työsi edellyttää tiivistä yhteydenpitoa asiakkaan ja oman organisaation sisällä. Johdat 25 hengen yksikköä ja toimit suorana esimiehenä neljälle toimihenkilöalaiselle.  
 
Odotamme hakijoilta:

  • halua kehittää asiakastamme parhaiten palvelevia ratkaisuja,
  • aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta,
  • hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja,
  • AMK-insinöörin tai Diplomi-insinöörin tutkintoa,
  • ongelmanratkaisukykyä,
  • paineensietokykyä sekä
  • esimieskokemusta.

Talouden tunnusluvut ovat sinulle tuttuja ja osaat suunnitella toimintaa asetettujen tavoitteiden mukaan. Toivomme, että sinulla on intohimoa kehittää nykyisiä toimintatapojamme paremmaksi ja tehokkaammiksi. Englanninkielen taito katsotaan eduksi tehtävään.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän. Saatavilla on nyt mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset jatkuvasti vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. Apunasi ovat mukavat työkaverit ja kansainvälisen organisaation antama tuki. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa

.  
Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 10.3.2019. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kunnossapitopäällikkö


Sijainti:  MIKKELI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Martti Hannola


Toimipaikka:  Kotka