(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö Amerplast Oy:lle
Amerplast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Vuonna 1952 perustettu Amerplast on yksi Euroopan suurimmista flexopainajista ja pussien valmistajista. Amerplast tuottaa korkealuokkaisia joustomuovipakkauksia nopeasti liikkuville kuluttajamarkkinoille ja on innovatiivisten pakkausratkaisujen edelläkävijä. Yrityksellä on avainasema useissa kuluttajatuotekategorioissa, kuten kaupan-, leipomo-, tuore- ja pakastetuote- sekä pehmopaperi- ja hygieniapakkauksissa, ja se tarjoaa asiakkaiden liiketoimintaa tehokkaasti tukevia pakkaus- ja logistisia ratkaisuja. Amerplast työllistää noin 470 henkilöä ja yrityksellä on tuotantolaitoksia Suomessa ja Puolassa sekä myyntikonttorit Ruotsissa ja Venäjällä. Amerplast myy tuotteitaan yli 25 maahan.

Omaatko kokemusta kunnossapidon esimiestehtävistä? Oletko innostunut kehittämään paitsi operatiivista toimintaa myös ennakoivaa kunnossapitoa?

Etsimme nyt

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Amerplast Oy:n Tampereen tehtaalle. Tarjoamme sinulle erinomaiset vaikutusmahdollisuudet kunnossapitopäällikön tehtävässä.

Kunnossapitopäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Tampereen tehtaan kunnossapidosta yhdessä 11 ammattilaisen kanssa. Huolehdit tiimisi päivittäisestä johtamisesta ja työn organisoinnista. Kunnossapidon prosessien ja kokonaistehokkuuden kehittäminen on myös tärkeä osa tehtävääsi. Osallistut kehitysprojekteihin ja huolehdit ennakoivan kunnossapitotoiminnan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotantotiimin kanssa ja raportoit tuotantojohtajalle.

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus (esim. sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri) ja kokemusta vastuullisista kunnossapitotehtävistä sekä esimiestyöstä teollisuusympäristössä. Sinulta luonnistuu päivittäisen työn organisointi, mutta suhtaudut myös toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen innolla. Koet esimiestyön omaksesi - sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja nautit siitä, että saat tukea muita työssä onnistumisessa. Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen ja määrätietoinen. Hahmotat myös suurempia kokonaisuuksia ja osaat viedä niitä eteenpäin yhteistyössä muiden kanssa. Suomen kielen lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä.

Pääset työskentelemään monipuoliseen rooliin osaksi osaavaa työyhteisöä. Tarjoamme haasteiden ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi myös apua ja tukea tehtävässä menestymiseen. Saat tueksesi avoimen työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jossa tekemiseesi luotetaan. Pääset aidosti vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi kunnossapidon kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää yhteistyökumppanimme Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti (ja viimeistään 13.11.2019 mennessä). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Amerplastilla tuotantojohtaja Tuomo Riihimäki keskiviikkona 30.10 klo 11-12 ja tiistaina 5.11 klo 11-12 puh. 050 345 4906. Hakuprosessia koskeviin tiedusteluhin vastaa Adeccolla: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.