(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitopäällikkö / Adara Pakkaus Oy, Valkeakoski
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Adara Pakkaus Oy tarjoaa kaikki pakkaamiseen liittyvät kuitupohjaiset ja ympäristöystävälliset ratkaisut aina suunnittelusta, materiaaleista pakkausautomaatioon, logistiikkaan ja myymälänäkyvyyteen saakka. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme parhaaseen mahdolliseen tehokkuuteen. Siksi olemme asiakkaillemme strateginen kumppani.

Palvelemme asiakkaita Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa. Suurimmat asiakassegmenttimme edustavat elintarvike-, paperi-, panimo- ja teknologiateollisuutta sekä päivittäistavarakaupan alaa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 40 Miljoonaa Euroa ja työntekijöitä meillä on noin 140. Lisätietoja: www.adara.fi

Haemme tehtaallemme Valkeakoskelle nyt uuteen tehtävään sinua

Kunnossapitopäällikkö

Vastaat tehtävässä kunnossapitotoimintamme johtamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä entistä ennakoivampaan suuntaan. Tehtävässäsi tulet työskentelemään tiiviisti mm. tulevien merkittävien investointihankkeidemme projektoinnissa ja toteutuksessa. Vastaat kunnossapidon budjetoinnista ja kustannusseurannasta, kokonaisvaltaisesta työnsuunnittelusta sekä kunnossapitojärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä oman tiimisi kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ja raportoit tehtävässä tuotantojohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä useamman vuoden kokemusta teollisesta työympäristöstä sekä esimiestyöskentelystä. Sinulla on aktiivinen ja joustava työskentelyote, hyvät esimies- ja projektihallintataidot, kykyä analysoida ja ratkaista eteen tulevia haasteita ja saada muutoksia aikaan. Omaat hyvän kirjallisen ja suullisen englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan johtavassa yrityksessä sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamisesi kautta yritystämme ja toimintaamme. Onnistumistasi tukevat niin korkealaatuiset tuoteratkaisumme kuin eteenpäin katsovan organisaatiomme ammattilaiset.

Lisätietoja tehtävästä antavat 3.10. klo 8–9 ja 9.10. klo 14–15 Adara Pakkaus Oy:n tuotantojohtaja Teemu Salo puh. 044 544 8116 sekä myös muina aikoina MPS-konsultit Riitta Kättö puh. 040 752 32 33 ja Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 14.10.2018 mennessä.