(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitomestari
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Me etsimme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto tehdä elämässään jotain merkityksellistä. Toivomme sinun olevan rohkea, tiedonhaluinen ja avoin uudelle. Olet itsevarma ja nokkela, mutta sinulta löytyy joustavuutta ja yhteistyötaitoja.

Etsimme Naantalin jalostamolle omaisuudenhallinnan automaatio-osastolle

Kunnossapitomestaria

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2021 asti.

Kunnossapitomestarina vastaat oman vastuualueesi instrumentointi- ja automaatiokunnossapitotöiden toteutuksesta sekä valvonnasta. Tehdyt työt raportoidaan eteenpäin kunnossapitojärjestelmään. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö eri sidosryhmien, osastojen ja oman tiimin välillä.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (insinööri, teknikko) sekä kokemusta kenttälaitteista. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, automaatiokunnossapitoalan tuntemus ja englannin kielen taito. Lisäksi toivomme sinulta turvallisuus myönteistä asennetta.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi uusimman automaatiotekniikan parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmpäpäällikkö Pauli Kaunisto, puh. 050 458 6412.

Hakuaika päättyy 30.11.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.