(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitomestari Joutsenoon
Kemira

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemiran Joutsenon tehtaalla valmistetaan kemikaaleja paperi- ja selluteollisuuden tarpeisiin. Toimipaikalla työskentelee noin 80 henkeä Kemiran palveluksessa.

Haemme nyt kunnossapitomestaria (mek.KP) Joutsenon toimipaikalle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä vastaat toimipaikan päivittäiseen kunnossapitoon liittyvien töiden suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta, Pääset osallistumaan ja toteuttamaan investointiprojekteja kunnossapidon asiantuntijana. Olet asentajien esimies, vastaat omien resurssien tehokkaasta käytöstä ja raportoit toimipaikan kunnossapitopäällikölle. Toimit päivittäisessä yhteistyössä tuotantohenkilökunnan sekä ulkoisen työvoiman kanssa. Edistät osaltasi toimipaikan hyvää työturvallisuus kulttuuria.

Etsimme proaktiivisella otteella työskentelevää henkilöä, joka omalla persoonallaan ja panoksellaan tuo lisäarvoa meidän joukkueeseemme.

Tarvitset:  

  • Soveltuvan tutkinnon (teknikko tai AMK) konetekniikan alalta sekä esimieskokemusta kunnossapidosta teollisuuden palveluksessa.
  • Ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä.
  • Energisyyttä, tavoiteorientoituneisuutta, joukkuepelitaitoja sekä tahtoa saattaa asiat päätökseen.
  • Positiivista asennetta elämään ja hyviä työkaveritaitoja.
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti eri tavoin sekä suomeksi että myös englanniksi.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn turvallisessa työmpäristössä.
  • Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.
  • Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.
  • Kilpailukykyisen kompensaatiopaketin sekä muut Kemiran edut.
  • Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Tero Viinikainen, p. 040 5738 344.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.com  > Carees -osion (ApplyNow) kautta viimeistään 3.2.2019. Liitä mukaan ansioluettelosi.